Havi 120at költünk albérletre, de ezt hitelre is tudnánk fordítani. Hogy a francba lehet lakása annak, akinek nincs 1-4 millió a zsebében?
Ha van személyes tapasztalat, nagyon megköszönném!
Szeretnénk házat venni, vagy telket építkezni de addig nem állnak szóba velünk amíg nincs x százalék a zsebünkben. És csak úgy mennek havonta a 120 ezrek........
Köszönöm kedves utolsó.
A többieknek pedig: Nem a kiadásainkhoz kértem megoldást, hanem sztorit szerettem volna hallani, hogy más hogy oldja ezt meg. Ha látom, más hogy csinálja, akkor mi is irányba tudjuk tenni a dolgainkat. Egyelőre nem látom, hogyan lehetséges. Épp ezért kérdeztem.
LTP
Fundamenta, OTP, stb.
Így össze jön pár milla 4 év alatt.
Látják, hogy tudsz félretenni havonta és hitelt is könnyebben kapsz.
Nekünk olcsóbb volt az albi és mellette fizettünk LTP-t illetve ezen kívül is spórolunk. Pedig átlag alatt keresünk.
Ha saját lakást akarsz és nincsenek millióid akkor spórolni kell. Nagyon. És akkor gyűlik gyűlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!