Ha lejár a számlacsomagom, utána újból válthatok ugyanarra a csomagra?
Jelenleg a Budapest Banknál van Komfort számlacsomagom. A szerződés ezt írja: "A számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 3 évig él. Ezen időszakot követően a „Lakossági forint számlavezetés hirdetmény és kapcsolódó szolgáltatások” hirdetmény Bázis számlacsomagra meghatározott kondíciók az irányadóak."
Miután lejár a 3 év és átraknak a Komfortból a Bázisba, megtehetem, hogy kitöltök egy csomagváltásról szóló nyilatkozatot és újból a Komfortra váltok, ami utána megint 3 évig érvényes?
"meglévő ügyfél erre nem válthat"
Az kizárt, mert nekem hosszú évekig volt diákszámlám náluk, és csak utána váltottam a komfortra, amikor dolgozni kezdtem és megszűnt a jogosultságom a diákszámlára, ezért muszáj volt váltani.
Megnéztem a többi csomagnál is, ott is mindnél azt írja, hogy a csomag "A számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 3 évig él."
Még nem kerültél át a Bázisba?
Mennyi idő van még hátra? Már értesítettek, hogy át fogsz kerülni?
Nem sablonválasznak szánom, de tényleg a legjobb lenne felhívni a telebankot és ők meg tudják mondani úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!