Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste Wizz hitelkártyának...

Xswerdy kérdése:

Erste Wizz hitelkártyának mikor van a fordulónapja?

Figyelt kérdés
A közelmúltban igényeltem, arra emlékszem, hogy fix fordulónap van (nem választhatom én meg), és hogy az nem a hó vége. A bank honlapján nem találom az információt.

2017. aug. 29. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha jól emlékszem rá, 10-ét mondott a csaj a bankban.

Megkérdezhetem, Neked sikeres volt a hitelbírálat?

Nekem elutasították nettó 117-el :-( Fogalmam sincs, miért...? (amúgy mellékfoglalkozásban vállalkozó is vagyok, de azt a jövedelmet nem számítják bele)

2017. aug. 29. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

10

De úgyis kapsz majd smst. Szerződésben is bent van és netbankban is meg tudod nézni.

2017. aug. 29. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egészen pontosan úgy néz ki, hogy 10-én van, de ha az munkaszüneti nap (hétvége vagy ünnepnap), akkor az azt követő első munkanap.

A fordulónap pedig a ciklus utolsó napját jelenti.

Tehát a következő fordulónap szeptember 10 helyett szeptember 11 hétfő lesz, azaz ekkor zárnak és 12-én kedden indul az új ciklus (elszámolási időszak).

2017. aug. 29. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:

1-nek: igen, sikeres volt.

2-3: tudom, hogy kapok sms-t, csak kíváncsi voltam, hogy erre mikor számíthatok. Köszönöm szépen.

Még egy kérdés: megsejthető, hogy mikor vannak a dupla pontos hétvégék? Legutóbb július 7-9 volt. És állítólag nagyjából negyedévente van. Akkor október elején megint várható?

2017. aug. 30. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sejthető.

Általában április eleje, július eleje, október eleje, december eleje.

Tehát három havonta, kivétel az, hogy január helyett decemberben van, így ott csak két hónap van. Illetve december és április között pedig négy hónap telik el.

A hónap eleje pedig azt jelenti, hogy a fordulónap előtti utolsó napokban szokott lenni. Tehát amikorra már sok ember nagyrészt vagy teljesen kimerítette a hitelkeretét.

Igaz, tavaly decemberben valamiért a fordulónap utáni hétvégére tették. Karácsony előtt illetve a téli nagy csekkek idején éppen jól jött ki a helyzet.

2017. aug. 30. 10:39
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek
2017. aug. 31. 10:52
 7/8 A kérdező kommentje:
a fenti algoritmus szerint a most következő hétvégének illene dupla pontosnak lennie. Egyelőre nem jött sms...
2017. okt. 4. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
A mostani hétvége már biztos nem lesz. Talán a következő.
2017. okt. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!