PayPal számlámon milyen sorrendben szerepeljen a nevem (két keresztnevem van)?
Sokfélét olvastam már, hogy régen gondot jelentett a nevek megfordítása, de ma már nem probléma, de akkor sem tudom mit tegyek. A nevem pl. Kovács Antal József, akkor mi szerepeljen regisztrációnál a first name-ben és mi a last name-ben? Bankot szeretnék hozzárendelni a paypal-hoz, de elvileg pontosan egyeznie kell a számlatulajdonos nevével, ami Kovács Antal József, de a PayPal úgy adná meg, mielőtt megerősítem a bankom, hogy Antal József Kovács. Mit tegyek? Ez a formátum is megfelelő lenne, vagy csináljak egy új regisztrációt? Ha igen, mit írjak hová?
First name: Kovács
Last name: Antal József
Ez megfelelő formátum lenne?
Illetve "Bank name"-hez jó lesz az OTP SWIFT kódja, a OTPVHUHB
Az "Account number"-hez pedig a sima számlaszámom vagy IBAN számot adjak meg?
A válaszokat köszönöm!
Én a Kovács Antal József módon regisztráltam, azóta is ebben a sorrendben szólít, DE ez 11 éve volt, azóta változhatott a regisztrációs metódus.
Bank naem-nek ne a swift-et írjad, hanem azt, hogy OTP Bank
A számlaszámnak pedig belföldi formátumban kell lennie, még ha furcsa is (később ha például kiveszel pénzt, akkor a magyar bankszámlaszámodra egy magyar bankszámláról (Unicredites) küldi majd a pénzt a Paypal, illetve ha feltöltöd az egyenlegedet, akkor szintén arra a magyar számlára utalsz, tehát nem ibanos téma!)
First name: Antal József (ugyanis ez a keresztnév)
Last name: Kovács
A kártyán pedig ugyanez szerepeljen (vagyis ugyanazt add meg, ami a kártyán van, tehát ha ott nincs mindkettő, akkor ne add meg a Paypalon sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!