Cib cibezz kártya vagy erste szemeszter kártya? Meyik kedvezőbb?
Figyelt kérdés
a kártya dijak az éves és havi mind a kettönél ingyenes de a cibnél kell fizetni hogy rtessitsenek smsben az erstenel emg azér kell fizetni ha leveszek pénzt,tudja esetleg valaki menyit vonnak le ha veszek ki pénzt! nekem csak azért kellene mer havonta egyszer fog érkezni rá pénz nem nagy összeg szóval egy hónapba kb 2x vennék le pénzt,és kb enyi semmi másra nem lenne szükségem,éppen ezér ne legyen éves dija a kártyána és ha jol tudom a cibnél csak az elsö év ingyenes,akor kedvezöbb az erste? tapasztalatokat várok2010. máj. 24. 17:12
1/2 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirásért de nem jo a gépem
2010. máj. 24. 17:13
2/2 anonim válasza:
szerintem jó az erste. 25 forint egy levétel és asszem minden hónapban kapsz 1 levételt ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!