Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál éri meg a...

Melyik banknál éri meg a legjobban kölcsönt felvenni, és hol a legkisebb a hitel?

Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 22:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Jah, csak aztán a bank gondol egyet, és egyoldalúan szerződést módosít, mert úri kedve úgy diktálja, és már ott is vagy az adósságspirálban...

Vegyen fel hitelt akinek páros számú édesanyja van. Azzal is csak a bank jár jól, senki más.

2018. jan. 30. 02:22
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem módosíthat a bank, ettől nem kell félni. Írtam, hogy fogyasztóbarát hitel, elég korrekt. Fix kamattal évekig, ami ráadásul csak 3,45%. Szerintem nagyon megérte, csak hülyék voltunk, hogy nem vettünk fel többet.
2018. jan. 30. 05:38
 23/30 anonim ***** válasza:

És mi a garancia, hogy nem módosíthat egyoldalúan szerződést?

Csak mert már egyszer megtették, és simán megúszták a dolgot. Sajnos a többszázezer hiteles nem.

2018. jan. 30. 14:25
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Jajj már, nem a devizahitel korát éljük. Most igencsak barátságos hitelek vannak, nyisd ki a szemed és tájékozódj. Én megtettem, jó hitelt találtam. Lakástakarékbol fogjuk nagy részét fizetni, úgyhogy több százezerrel kevesebbet fogunk fizetni, mint maga a hitel tőke összege. Szóval nem hogy 0%, de még nyerünk is rajta.
2018. jan. 30. 14:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a devizások is pontosan ezt gondolták...

Ezek után tudod ki hisz el bármit is a bankoknak! A döglött macskám temetését nem bíznám rájuk, nemhogy a pénzügyeimet.

2018. jan. 30. 14:35
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
De ez nem deviza. Deviza kockázatot vállalták. Tudták. Itt nincs ilyen, fix kamattal vettük fel, legalábbis pár évig fix, utána meg lezarjuk előtörlesztéssel lakástakarékbol. Nem is értem hogy lehet egy lapon említeni a kettőt. Nagyon más.
2018. jan. 30. 15:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a forinthitelnek semmi kockázata nincs? Bőven elég lebetegedned 3 hónapig, onnantól fogva a forint alapú is durván a fejedre tud nőni. A bank meg csak akkor nem írja felül a szerződést, ha nem akarja, tekintve, hogy a hitel célja burkoltan a másik fél eladósítása.
2018. jan. 30. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:

Te ilyen konteo hívő ember vagy? Csupa badarság amit írsz. Mégis mi a kockázata a 3 hónapos munkanélküliségnek? Szerintem semmi. Havi 22e, három hónapra 66e a törlesztő. Azért gondolhatod, hogy van erre tartalék.

Egyébként stabil munkahelyem van, de találok másikat is ha kell.

Komolyan nem értelek mi ez a sok sületlenség.

2018. jan. 30. 17:42
 29/30 anonim ***** válasza:

"Te ilyen konteo hívő ember vagy?"

Na kezdődik a szokásos "fújkonteó, büdöskonteó, nemszabad" mantra!

Az hát, konteóhívő vagyok, a 29-ces válság, és a 2008-cas válság, sőt a Budacash botrány igazából meg se történt, csak csúnya-búnya konteók voltak, ahh, le velük!

Te figyuka, örülök, hogy neked ilyen bagatell szintű dolog volt a pénzügyi krach, és azt képzeled, mint a többi világ bolondja, hogy veled ugyan ezt senki nem fogja eljátszani, mindig csak mások szívják meg, te ugyan sohase. Elárulom: a rengeteg hitelzseni is pontosan ugyanezt képzelte, aztán rá is faragott szépen, az adófizetők meg fizethetik vissza a csiliárdos tartozásaikat. Többek között te is. A bank nem jótékonysági intézmény, nem azért ad hitelt, mert olyan cukimuki jófej vagy, hanem mert haszna van belőle. És a bank haszna, barátom, az a te veszteséged.

Ha már mások kárán nem tanultál, majd a magadén fogsz.

" Csupa badarság amit írsz. "

Még jó hogy te ekkora meg nem értett pénzügyi zseni vagy. Csak tudnám, miért nem a szaktárcának dolgozol, miért egy anonim oldalon akarod megváltani a világot.

"Mégis mi a kockázata a 3 hónapos munkanélküliségnek?"

Csak annyi, hogy a táppénzből örülhetsz, ha az aranyáron mért kaját és rezsit ki tudod fizetni, nemhogy a törlesztőket. 3 hónap bőségesen elegendő ahhoz, hogy olyan adósságspirálba kerülj, hogy arról koldulsz.

Arról nem is beszélve, hogy csomó munkahelyen a főnök olyan extrém szintű legalja görény, hogyha nem mész be 40 fokos nyugat-nílusi lázzal is, másnap nézhetsz új munka után, mert ötvenen vannak a helyedre.

"Azért gondolhatod, hogy van erre tartalék. "

Persze, ha van tartalék, akkor nincs gond. És ha mondjuk az a 66 ezer hirtelen másra fog kelleni, esetleg speciális kezelésre a betegségedhez? Vagy egy buckalakó ellopja a laptopodat? Összetörik az autód? Lerohad a kazánod január kellős közepén a mínuszhúszban? Lehetne még sorolni napestig. A lényeg az, hogy a tartalékból nem fogod tudni kicsengetni a fejedre nőtt hitelt kamatostul.

66 ezer forint manapság lófsz, nem tartalék. Egy pótkereket nem tudsz venni belőle.

"Egyébként stabil munkahelyem van, de találok másikat is ha kell."

Hacsak nem valami nagyon keresett mérnök, senior programozó vagy ilyesmi vagy, kötve hiszem, hogy majd csak úgy csettintésre találsz másik munkahelyet. A Viktátor azóta se teremtett egyet se az 1 millióból (sőt, konkrétan már csak annyi maradt).

"Komolyan nem értelek mi ez a sok sületlenség."

Próbállak megkímélni az adósságspiráltól. Ha ez neked sületlenség, gondolkozz el rajta, miért alkalmaznak pénzügyi tanácsadókat súlyos összegekért (ja tudom, biztos mert hülyék). És még úgy sem 100% hogy a végén minden jóra fordul. Te meg azt hiszed, hogy egy papírrongy bármire is garancia. Na ez a sületlenség. Idővel majd magad is rájössz.

Idevágó Beavis és Butthead "Good Credit epizódja"

- Öhöhö...höhöhö...Butthead, miért nem szereznek egyszerűen hitelkártyákat a szegények?

- Öhöhö höhö...biztos mert hülyék...höhöhö...

Magadra ismertél? Jó.

2018. aug. 22. 17:06
 30/30 anonim ***** válasza:

sehol nem érdemes hitelt fölvenni, csak tönkreteszed magadat és a pénzügyeidet is vele egy életre

persze ha arra bazírozol,hogy felveszed a hitelt, és kimenekülsz külföldre, hogy ne tudják behajtani rajtad, akkor mindegy, melyik, csak arra vigyázz, ne tudjon megfogni külföldön a keze, mert csúnyán rábszhatsz

hitelt kétféle ember vesz fel: a nagyon naiv, és a nagyon ostoba

ha te egyik se vagy, akkor ne vegyél fel hitelt, kész-passz

2019. aug. 13. 04:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!