Jelenleg melyik banknál a legelőnyösebb számlát nyitni? Most OTP-s vagyok.
Mindent neten intézek, soha nem veszek fel készpénzt.
Jelenleg díjcsomagomban kb. 1000 ft a havidíj, és évente egyszer van a 4000 Ft körüli kártyadíj. Bármennyiszer utalhatok, csak a tranzakciós adót vonja le, de az mindenhol van.
Van hozzá hitelkeretem is, illetve AMEX kártyám is, amit használok, de csak a majdani jóváírás miatt.
Esetleg jelenleg van ettől olcsóbb más banknál?
Miért akarsz váltani?
Amiket leírsz, elég kedvező és ne felejtsd el, hogy ha véletlenül mégis egy bankfiókba kellene menned valamiért, akkor OTP fiókból van a legtöbb...
Ráadásul van - munkaidőben - élő chat szolgáltatásuk, neten is lehet bármit kérdezni.
Azt meg nem tudom, hallottad-e - mert elég új hír - hogy az AMEX kártyákat kezdik megszüntetni, be fogják vonni,illetve cserélni:
Igazad lehet, így leírva tényleg kiválóak a paraméterei a csomagnak.
Nem hallottam még róla, köszi a linket, utánanézek!
Pl. az OTP banknál van olyan csomag (Smart), amivel 0 forint a havidíj, és ugyanúgy csak a 0,3%-os tranzakciós illeték az utalás költsége. Ahhoz kell 35 éves kor alatt minimálbér, afölött 150000 forint jövedelemjóváírás a számlára. (Kártya éves díja 35 éves kor fölött ~4000 forint, alatta ~2000 forint.)
Nem tudom, mit kapsz még a havi 1000 forintért, de ha neked csak az utalás fontos, és teljesíted a jövedelem feltételt, akkor mindenképp válts Smart csomagra. Az AmEx, hamarosan átalakulva az MC Bonus számlája ugyanúgy bevonható a Smart csomag számlakörébe az OTP Direkten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!