Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankoknál a legegyszerű...

Melyik bankoknál a legegyszerűbb a személyi kölcsön felvétele?

Figyelt kérdés
Főleg olyan érdekelne hogy nincs olyan hogy például minimum 80.000 ft-ot kell keresned!

2017. júl. 16. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A feltètelek azonosak. Gondolom keveset keresel, ìgy rendes bank szóba sem àll veled. Maximum cofidis meg provident. Eleve keveset keresel, de te eladósìtanàd magad? Nem tanultàl mèg az eddigiekből?
2017. júl. 16. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:

"nincs olyan hogy például minimum 80.000 ft-ot kell keresned!"

A minimálbér nettó 84 ezer ft és még erre sem szívesen adnak hitelt. Ha ennél kevesebbet keresel, akkor elég esélytelen, max tényleg Provident meg Cofidis. Vagy az se.

2017. júl. 16. 12:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nézzétek el nekem ezt a kérdést! Fidesz szavazó vagyok!
2017. júl. 16. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Köztudott, hogy a bolsik és jobbikosok teszik ki a CHF csődösök 99 százalékát. A fideszeseknek volt annyi eszük, hogy nem szopták be a chf hitelt
2017. júl. 17. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha 57.000 ft körüli a fizetésem és a nyugdíjam is 57.000 környékén van. Már több éve ugyanannál a munkahelynél dolgozom folyamatosan és 59 éves vagyok? Akkor hogy van? Mert az OTP-nél próbálkoztam de ott elutasították. Az miért nem volt jó hogy az a kettő jövedelemforrás eléri a 84.000 ft-ot?
2017. júl. 24. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyi bevételre hülye lenne egy bank hitelt adni.
2017. júl. 24. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:

"Ennyi bevételre hülye lenne egy bank hitelt adni."

A férjemnek pedig adtak régebben, pedig neki csak egy 86.000 ft-os nyugdíja volt és ennyi.

2017. júl. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!