Melyik bankoknál a legegyszerűbb a személyi kölcsön felvétele?
Figyelt kérdés
Főleg olyan érdekelne hogy nincs olyan hogy például minimum 80.000 ft-ot kell keresned!2017. júl. 16. 12:21
1/7 anonim válasza:
A feltètelek azonosak. Gondolom keveset keresel, ìgy rendes bank szóba sem àll veled. Maximum cofidis meg provident. Eleve keveset keresel, de te eladósìtanàd magad? Nem tanultàl mèg az eddigiekből?
2/7 anonim válasza:
"nincs olyan hogy például minimum 80.000 ft-ot kell keresned!"
A minimálbér nettó 84 ezer ft és még erre sem szívesen adnak hitelt. Ha ennél kevesebbet keresel, akkor elég esélytelen, max tényleg Provident meg Cofidis. Vagy az se.
3/7 A kérdező kommentje:
Nézzétek el nekem ezt a kérdést! Fidesz szavazó vagyok!
2017. júl. 16. 12:51
4/7 anonim válasza:
Köztudott, hogy a bolsik és jobbikosok teszik ki a CHF csődösök 99 százalékát. A fideszeseknek volt annyi eszük, hogy nem szopták be a chf hitelt
5/7 A kérdező kommentje:
És ha 57.000 ft körüli a fizetésem és a nyugdíjam is 57.000 környékén van. Már több éve ugyanannál a munkahelynél dolgozom folyamatosan és 59 éves vagyok? Akkor hogy van? Mert az OTP-nél próbálkoztam de ott elutasították. Az miért nem volt jó hogy az a kettő jövedelemforrás eléri a 84.000 ft-ot?
2017. júl. 24. 11:47
6/7 anonim válasza:
Ennyi bevételre hülye lenne egy bank hitelt adni.
7/7 A kérdező kommentje:
"Ennyi bevételre hülye lenne egy bank hitelt adni."
A férjemnek pedig adtak régebben, pedig neki csak egy 86.000 ft-os nyugdíja volt és ennyi.
2017. júl. 24. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!