Fundamentánál ha 10ezres számlát nyitok, de később 20ezret tudok fizetni, megkapom a 72ezres állami támogatást?
Az OTP-nél biztosan működik ez a dolog. Én kb 3 éve minimális összegűt nyitottam, és 20 ezret fizetek minden hónapban. Gond nélkül megkaptam az állami támogatást a 20 ezer után minden szerződéses év végén.
Megnéztem az OTP ÁSZF-jében és ott azt írták, hogy a szerződéses összegen felüli többlet befizetést visszautasíthatja a bank. Valószínűleg nem érdekük, hogy ezt tegyék, úgyhogy működik ez a módszer.
Két nagy előnye van egyébként ennek:
- a számlanyitási díj lényegesen kedvezőbb, hiszen az a szerződéses összeg X százaléka
- kevesebb a kötöttség, a lehetőségeimhez mérten a minimális összeg és 20 ezer között mindig annyit fizetek, amennyi belefér a költségvetésbe; bizonyos keretek között az elmaradást is lehet rendezni
A Fundamentával nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!