Hogyan lehet folyószámlámhoz a hitelkeretet beállítani?
"Van egy K&H-s bankkártyám, amire havonta 150-200 ezret rakok"
Nem a kártyára rakod a pénzt, hanem a bankszámládra, a kártya csak egy segítség ahhoz, hogy hozzájuss a pénzedhez. Hogy egy hasonlatot használjak:van egy tányér levesed (bankszámla), de ha nem kapsz hozzá egy kanalat (bankkártya), akkor nem tudod megenni a levest.
Nem kötekedésképpen írtam, hanem a zért, mert a kártyádhoz nyilván tartozik egy bankszámla, amit a K&H-nál vezetsz, de a "fizetésed" nem oda érkezik.
Na itt a másik bökkenő, ugyanis a vállalkozónak nincs "fizetése", csak bevétele, kiadása, nyeresége, stb.
És nem, ezt sem kötekedésképpen írom, ugyanis a bank szempontjából nagyon nem mindegy ez. nekem pl. hiába van havi 200 ezer ft bevételem, a "fizetésem" a számlámra megy, mégsem kaptam folyószámla hitelt, mert csak :D Indok: nem úgy hívják a beérkezett pénzt, hogy "munkabér".
A folyószámla hitelkeret megállapításához, a szerződéskötéshez mindenképpen be kell menned a számlavezetőbankodhoz (amelyikre a "fizetésed" érkezik) - de ne fűzz hozzá nagy reményeket.
A helyedben inkább igényelnék egy gyorskölcsönt vagy egy hitelkártyát - azt talán jobban megkapod. vagy személyi kölcsönt... azt még nekem is adtak volna... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!