Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mik a tapasztalatok a futamidő...

Mik a tapasztalatok a futamidő géppel és a THM csökkentő porral? Egyáltalán, ezek létező dolgok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Már hogy a fenébe lenne létező -.-"

lol

Vissza a jövőbe xd

2010. máj. 21. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést remélem a humor kategóriába szántad, ugye?
2010. máj. 21. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:

ez ugye tényleg vicc volt:D

sajnos nem léteznek. :D

2010. máj. 21. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Sőt

Dr Emett Brown időgépe se létezik

2010. máj. 21. 16:23
 5/10 anonim válasza:
a fluxus-kondenzátor létezik ! :O xd
2010. máj. 21. 16:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor hogy szabad reklámozni?
2010. máj. 21. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, azt feltételezik, hogy nincs olyan hülye, aki ezt komolyan venné.

Pedig ha nem külföldi multik lennének akik kitalálják, hanem itt élnének már egy pár éve, akkor tudhatnák, hogy bizony de.

2010. máj. 22. 03:10
 8/10 anonim ***** válasza:

ez jó. és volt régen az a sörös reklám, amiben meztelenül szaladgáltak, és úgy itták. akkor azt is csak úgy lehet inni?:)

de ezen kívül volt már egy csomó reklám, aminek igazából nincs valóságalapja.. most nem jut eszembe több, ritkán szoktam tévét nézni..

vagy amikor pl. raiff bank reklámozta, hogy minden kártyával történő fizetésnél 500 ftot megtakarítasz automatikusan. azt sem a bank adja pl, mint a reklámban, hogy veszel egy db narancsot és kapsz 500 ftot. ezek csak reklámok, a lényeget kell benne látni, nem a körítést. eladhatóvá kell tenni.

2010. máj. 22. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon már a '80-as évek végén is rendeztek gyűjtést Izaura felszabadítására.

Kíváncsi vagyok, felszabadították-e azóta szegényt?

2010. máj. 22. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam és tényleg víztaszítóvá vált az ablakom, az intelligenciahányadosom 14-el emelkedett és a Mónikasó is hosszabb lett.

És most, hogy már terhes is vagy, mindenképp kéne venned egy HotPan serpenyőt.

2010. máj. 28. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!