Angliábol rendelve kb. mennyi lehet a postaköltség?
Figyelt kérdés
iPhone2010. máj. 20. 21:29
1/5 A kérdező kommentje:
FedEx vagy UPS-töl ? És kb mennyi a szállitási idö ?
2010. máj. 20. 21:32
2/5 anonim válasza:
a fedex honlapján rajta van, hogy honnan mennyibe kerül.
illetve a weboldalon, ahonnan rendelni akarsz, ott is fel van tüntetve mennyire chargolnak. hiszen ez magyarországon is cégenként elég eltérő.
3/5 anonim válasza:
Hát a fedex és ups nem valami olcsó szerintem. Hagyományos posta simán jó, nekem usabol sose volt gondom vele. 40-60e Ft értékű műszaki cikk, nem is egyszer, mégse "nyúlták le" a postás nénik. (Gondolom sokan ettől félnek, mert a neten sok rosszat olvasni. Szerintem azok inkább az elenyésző kisebbség.)
4/5 anonim válasza:
nálunk usaból jövő csomagot egy párszor már megfújtak...
5/5 anonim válasza:
Én mondjuk mindig nyomkövetőssel kértem és tényleg soha nem volt gond úgy kb. 20-ból. USPS honlapon lehetett látni mikor merre jár a csomag... talán ezért is kisebb eséllyel "veszett el". Pedig biztosítva se voltak általában. Szóval tudom, hogy vannak ellenpéldák, de még több pozitív példa. Jó, hát ha valaki parázik és megéri neki, akkor fedex, ups... és biztos nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!