Nem tudom fizetni Citi Bank felé a tartozásomat. Miért hívogatnak naponta? Nem értik meg?
Hiába mondtam el nekik minden egyes alkalommal,hogy nem tudok fizetni,kenyérre sincs sokszor pénzünk,csináljanak amit akarnak,mégis minden nap felhívnak. Reggel,este 9kor...ha éppen nincs nálam a telefon,orvosnál vagyok és nem veszem fel,már hívják,zaklatják munkahelyemet, a kollégáimat(mivel engem sosem értek még ott).
Számon kérnek,hova megy el a fizetésem,naponta többször hívnak különböző számon egymás után,arrogánsabbnál arrogánsabb emberek. Már gyomoridegem van. Megtehetik ezt? Ez már kimeríti bőven a zaklatás fogalmát!!!
"Lecseréltem. Akkor hívtak munkahelyen...végül kinyomozták az újat..."
Hát, ha nagyon zavar, akkor vedd fel a hívásokat magnóra, és tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen, kérjed, hogy figyeljék a hívásaidat. Végülis megfoghatóak akkor is, ha nem egyvalaki csinálja az egészet, társtettesség is van.
Kedves kérdező!
Az, hogy mindennap zaklatnak "enyhe" túlzás. Egyébként ha zavar, közöld velük, hogy levél útján tartsák a kapcsolatot, ha nem veszik a lapot, küldd el őket a búsba!
Ha meg még nem késő, próbálj meg átütemezést kérni( sok esély nincs rá, tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!