Bar listásoknak, melyik bank ad kis összegű hitelt? Ha kell tehermentes házfedezetre.
Figyelt kérdés
Hitel,bank?#Ingatlanfedeztetre #kis összegű kölcsön. #Bár listásonak is!
2017. jún. 21. 17:10
3/8 A kérdező kommentje:
Havi 61 ezer ft-ot kapok,de a férjem személyi kölcsöne can az OTP_factoring-nál.Négyen vagyunk,mindenkinek van jövedelme,de Pécsre kell menni egy gerincműtétre.És 150 ezret akartam volna felvenni,havi 30-al tudnám is gyorsan visszatörleszteni.Könyörgöm ebből tudnám fizetni.
2017. jún. 21. 20:29
4/8 anonim válasza:
És nekünk könyörögsz?
Próbálkozz a providenttel, kezessel és otthon szolgáltatással talán adnak kis összeget. De erősen kétlem, hogy 60e-s jövedelem bárhol hitelképes.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő,ezt úgy írtad.mintha valakinek is könyörögtem volna.KÉRDEZTEM!!!!Vagy ez nem az az oldal mert akkor rossz helyen járok,könyörögjön a harapós ló,főleg nem ilyeneknek mint te vagy!
2017. jún. 22. 08:24
6/8 anonim válasza:
"Könyörgöm ebből tudnám fizetni."
Te írtad. Ne rajtam éld ki magad, hogyha nem tudod használni még alapszinten sem a magyar nyelvet.
Amúgy meg milyen kamu indok már ez a műtét? Mióta fizetősek a műtétek MO-n?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kívánom neked,hogy beteg gyermekeddel menyj valaha is egy gerinműtétre Pécsre,onnan 400km-re lakunk,tehát a szálást is meg kell oldani,nem tetszik ez a könyörgöm szó,alpári és cigányos,majd megtudnád mire és mennyit kell fizetni!
2017. jún. 22. 10:04
8/8 anonim válasza:
Mivan? Te írtad, nem én...
Ennyi ésszel nem csodálom, hogy csak ennyire futotta, hogy 4 kereső embernek nincs 150e forint megtakarítása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!