Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakáshitelt, fel tudok venni...

Traktor1 kérdése:

Lakáshitelt, fel tudok venni jövedelem nélküli?

Figyelt kérdés

Házam van, kocsim van, és erre szeretnék egy 600 ezer forintot felvenni. Sajnos nincs meg a három hónapos munkaviszonyom, mivel csak most fogok tudni elhelyezkedni.

Van olyan bank aki így is ad hitelt, kedvező kamattal ?

2017. jún. 20. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus villantós csóró :D 12 milliós kocsija van, de nincs 600ezer forintja.
2017. jún. 21. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
lehet, hogy nem is 12 csak 1,2
2017. jún. 21. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen mindegy, lerí róla,hogy egy nagyképű kis mitugrász :D Hisztizik itt, hogy MAJD visszafizeti, MAJD a fizetéséből, a MAJD munkahelyén :D Az a baj, hogy ő nem látja, hogy rohadtul nem érdekli a bankot az, hogy mi lesz majd. A bankoknak az kell, hogy legyen állásod már x ideje, és legyen meghatározott jövedelmed, hogy vissza tudd biztosan fizetni. És nem, 2-3 hónap munkaviszony SEM elég, nem hogy MAJD lesz állása :D
2017. jún. 21. 18:03
 14/18 A kérdező kommentje:

Most komolyan, ennyire unjátok magatokat. A téma már rég lezárva de azért csak kell a kötözködés mi.

Jó érzés így elbújva a gép mögé, és mindenkinek beszólni mi ?

Nem is tudom ti mit kerestek ezen az oldalon, itt segíteni szoktak egymásnak az emberek, nem pedig kötözködni.

2017. jún. 21. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Ha ilyen jól megy, minek hitel?!
2017. jún. 21. 18:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Bár egyáltalán nem írtam hogy jól megy, de nem is panaszkodom.

weboldalakat készítek már hosszú évek óta, jelenleg maszekban csinálom, most fogok elhelyezkedni egy nagyobb vállalatnál, ugyan ebben a témakörben, mivel felkértek rá.

Azért mert esetlegesen elég jól keresek, az nem azt jelenti hogy milliomos vagyok.

Igen hosszú évek alatt össze gyűjtöttem magamnak egy házra valót, és egy kocsira valót. De ez nem azt jelenti hogy nem kerülhetek olyan helyzetbe hogy ne keljen pénz.

Egy jó weboldalnak el is kell készülnie ahhoz hogy pénz legyen belőle.

Remélem mindenkinek kielégítettem válaszommal.

2017. jún. 21. 18:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Hitelt majd akkor kapsz, ha a cég, ahova mész dolgozni, ad keresetigazolást a banknak. A könyvelés 3 hónap munkaviszony után szeret ilyet kiállítani. Próbaidő alatt például semmiképpen, mert azt indoklás nélkül bármelyik fél felmondhatja...
2017. jún. 21. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez az ember nem is banki hitelt akar, hanem magánhitelt valakitől, aki olvassa a posztját.
2017. jún. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!