Lakáshitelt, fel tudok venni jövedelem nélküli?
Házam van, kocsim van, és erre szeretnék egy 600 ezer forintot felvenni. Sajnos nincs meg a három hónapos munkaviszonyom, mivel csak most fogok tudni elhelyezkedni.
Van olyan bank aki így is ad hitelt, kedvező kamattal ?
Most komolyan, ennyire unjátok magatokat. A téma már rég lezárva de azért csak kell a kötözködés mi.
Jó érzés így elbújva a gép mögé, és mindenkinek beszólni mi ?
Nem is tudom ti mit kerestek ezen az oldalon, itt segíteni szoktak egymásnak az emberek, nem pedig kötözködni.
Bár egyáltalán nem írtam hogy jól megy, de nem is panaszkodom.
weboldalakat készítek már hosszú évek óta, jelenleg maszekban csinálom, most fogok elhelyezkedni egy nagyobb vállalatnál, ugyan ebben a témakörben, mivel felkértek rá.
Azért mert esetlegesen elég jól keresek, az nem azt jelenti hogy milliomos vagyok.
Igen hosszú évek alatt össze gyűjtöttem magamnak egy házra valót, és egy kocsira valót. De ez nem azt jelenti hogy nem kerülhetek olyan helyzetbe hogy ne keljen pénz.
Egy jó weboldalnak el is kell készülnie ahhoz hogy pénz legyen belőle.
Remélem mindenkinek kielégítettem válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!