A provident miatt felkerülhetek a khr-be?
Igen, felkerülhetsz.
Én mindig úgy röhögök az ilyeneken :D Felvett áruhitelt, nem tudja fizetni, aztán sír :D Haláli.
Providentnek is kötelessége feltennie a KHR listába az adósait.
Ugyanúgy a pozitív és negatív adóslistára is.
Az aktív illetve passzív státusz is ugyanúgy működik mint a banki hitelek esetén.
5-ös, szívből remélem, hogy te is kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem lesz más megoldás, csak a hitel. Akkor szívesen megnézem majd, hogy röhögsz magadon. Gondolom valami mamahoteles ostoba egyed lehetsz.
Persze kérdés, hogy a kérdező mire vette fel, mert ha plazmatévére, az tényleg ökörség volt.
"5-ös, szívből remélem, hogy te is kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem lesz más megoldás, csak a hitel. Akkor szívesen megnézem majd, hogy röhögsz magadon. Gondolom valami mamahoteles ostoba egyed lehetsz.
Persze kérdés, hogy a kérdező mire vette fel, mert ha plazmatévére, az tényleg ökörség volt."
5-ös vagyok. Nem vagyok mamahoteles, mivel már családom van. Szép is lenne 30 felett otthon lakni. Sosem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy áruhitelt kelljen felvennem érted? :) Semmire. Mivel nekem nem kell plazmatévé, ájfón, meg minden ilyen baromság hitelre, mint a legtöbb prolinak. Ha valamire szükségem van, akkor összegyűjtöm rá a pénzt. Ha meg elromlik valami, akkor veszek használtan olcsón egy másikat, amíg nem tudok újat venni. Tudod nem mindenki olyan gyökér, hogy rohan áruhitelért ha kell neki valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!