Mit jelent az OTP junior kártya aktiválása? Teljesen ingyenes, ha csak pénzt akarok levenni/fogadni (fizetés)?
Igényeltem az OTP-ben egy junior bankkártyát. Ma érkezett meg. Amikor ott voltam, azt mondták, hogy aktiválhatom az "OTPDirektet", de az havi 150 forintba fog kerülni. A levélben az áll, hogy a kártyám inaktív, és aktiválnom kell, különben nem használható. (amire használni szeretném: nyári munka fizetését erre kapom majd, és pénzlevétel). Ha nem aktiválom, akkor fizetést sem kaphatok rá, meg le sem vehetem?
Tehát ha ezt, amit a levél kér aktiválom, akkor ezt az sms értesítő funkciót is aktiválom egyben?
Azért lenne fontos, mert nem akarom, hogy úgy vonjon le, hogy még nem is kaptam a bankszámlámra semmit, hogy ne legyen gond.
A fizetésed a számládra, és nem a kártyádra kerül.A kártyával csak hozzáférhetsz a számládon levő pénzhez.Már egy egyszerű ATM-en keresztül történő tranzakcióval ( készpénzfelvétel, egyenleglekérdezés, telefonkártya feltöltés ) aktiválódik a kártya.
Szintén aktiválódik, ha egy kereskedelmi egységben POS terminálon PIN kódos fizetést eszközölsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!