Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehet az, hogy 3 különböz...

Hogy lehet az, hogy 3 különbözö helyen lévö bankfiókban 3 féleképpen változnak a feltételek? UniCredit bank

Figyelt kérdés
Folyószámlahitelt szeretnénk felvenni, csak úgy van, hogy a párom fizetése érkezik az én számlámra. Elsö helyen azt mondták, hogy lehetséges de az én címemröl kell közüzemi számlát vinni. Mivel nekem ez nehézkes lenne, megpróbáltuk felvenni a hitelt egy másik fiókban, hátha ott nem kell. Nos, ott is azt mondták, hogy lehetséges, azzal a különbséggel, hogy azt mondták, hogy a párom címéröl kell számlát hozni. Ez mar elfogadhatóbb volt, el is intéztük amit kell, és bementünk az útba esö harmadik fiókba ahol meg már közölték, hogy így nem lehet. Most mi az igazság? Ugyanaz a bank és fiókonként változó feltételek? Szabályos ez? Most kénytelen leszek megvárni míg ugyanaz az ügyintézö lesz mint aki szerint eljártunk?
2010. máj. 19. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:

"megpróbáltuk felvenni a hitelt egy másik fiókban, hátha ott nem kell. "...

Kérdésedben a válasznak egy része....

Függetlenül, hogy a bankfiókban mit mond a "felkészületlen" (asszem pont az unicreditnél van "egypontos" ügyfélszolgálat, így annak a szerencsétlennek szinte az összes bankos szolgáltatást fejből kellene nyomni) ügyintéző, elbírálni a központban fogják.

Elméletileg a kezességes mellett lehetséges CSAK, hogy a te számládra érkező jövedelem mellett kaphassatok kölcsönt

2010. máj. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!