10 éve felvettem A hitelt a kolleganőimnek. Gondolom már elévült és levonták?
Figyelt kérdés
Otp volt gondolom mâr nem vonnak semmit?annak idejèn -100 ezerig le vehettem a kàrtyàrol.gondolom màr nem lehet ilyet.nincs meg a papir.2017. máj. 24. 14:41
11/15 anonim válasza:
Az ilyen hitelek addig élnek, amíg ki nem fizeted őket.
Ha most munkanélküli vagy, az OTP rövidesen fel fogja mondani a hitelkeretet és egyösszegű követeléssé válik a tartozás.
Azt javaslom, SOS fizesd ki, mert nem egészséges, ha követeléskezelőhöz, majd végrehajtóhoz kerül az ügy.
ÉS AMI NAGYON FONTOS!
SOHA NEM VESZÜNK FEL HITELT KOLLÉGÁKNAK ÉS SOHA NEM DUGJUK A FEJÜNKET A HOMOKBA, HA MÁR HÜLYESÉGET CSINÁLTUNK.
12/15 A kérdező kommentje:
Màr egy ève nincs melóm màr irt volna az otp munkanèlkülibe nem vagyok bejelentve.
2017. máj. 24. 22:47
13/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy látszólag nem tudod értelmezni, hogy mi van a bankkivonaton, pedig az lenne a kulcs a megértéshez. Sajnos mi csak találgatni tudunk.
14/15 anonim válasza:
Ha nem érkezik munkabér a folyószámládra, akkor már rég felmondták a hitelkeretedet, erről egészen biztos, hogy kaptál levelet. Megvárhatod, amíg behajtónak, végrehajtónak adják át az ügyedet, ez már a Te döntésed.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem jött levèl hogy tartozàsom lenne vagy megszakadt volna a hitelkeret de utànanèzek.èn ezekhez nem èrtek köszi azèrt.
2017. máj. 25. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!