Az emberek miért akarnak befektetni kis összegeket?
Kis összeg alatt a 10 millió alatti összegeket értem.
Akinek pl. van 3 millió forintja, és feljön ide, hogy érdeklődjön befektetések iránt, az mire számít?
Miért ilyesmiből akarnak meggazdagodni az emberek?
Ha be akar valaki fektetni 3 milliót, pl. állampapírba, évi 3-4% kamatra, akkor évente lesz 100ezer Ft kamat, ami havi 10ezer Ft sincs. Ismertek olyan embert aki kis pénzből befektetéssel kaszált nagyot? Mert én nem... szerintem mese habbal. Nagy pénzt befektetésekkel csak nagy pénzből lehet csinálni véleményem szerint.
Múlt héten csak 22%-ot adott volna a gyakorisok pénzére, de ez mára felment 45%-ra, tehát "BUTASÁG" lenne kihagyni :)
Szokás szerint magánembertől való hitel formájában vinné a pénzt, erre mondja, hogy ez garanciát jelent, papírt is adna. Amúgy se háza, se munkája, se tulajdona... Elmondása szerint van bevétele tőzsdézésből, de nem akarja, hogy rászálljon a bank és ellopja a korábbi hitelei törlesztőjeként. A gonosz bankok rajta ne gazdagodjanak!
"Múlt héten csak 22%-ot adott volna a gyakorisok pénzére"
Akkor összekeversz valakivel, mivel nekem senki pénze nem kellett soha. A bankokkal sincs bajom, az adózás is oké. A befektetést meg nem osztom meg itt, jobb neked ha a lakáskiadásnál maradsz.
Te kérdezted minek akar valaki befektetni 3 milliót, a válasz hogy vannak olyan befektetések amivel megéri.
Gondolom arra számítottál, hogy mindenki majd azt írja hogy hülye aki kis összeget akar befektetni, akkor minek raktad fel a kérdést ha nem bírod elfogadni ha nem illenek össze a világképeddel a válaszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!