Kitől lehetne kölcsön kérni?
"mivel hamar megtérülő ezért van rá bőven jelentkező csak mivel én jó "barátja" vagyok, ezért elöszőr nekem akarja adni. Aztán együtt csinálni."
Na, ez innentől már egy kicsit "bűzlik"...
Azért kell 5 millió ft, hogy valakivel együtt csinálj egy vállalkozást? És mi van akkor, ha a partner, azaz "jóbarát" szépen lehúz Téged?
Ismered azt a mondást, hogy "közös lónak túrós a háta"?
Van olyan ismerősöm, nem egy, aki valakivel közösen csinált valamit és az egyiket a lakásából forgatták ki, a másikat a saját testvére csapta be...
És hogy jött ki az a 15 hónap alatt visszafizetem?
Havi tiszta nyereség lenne benne min. 370 ezer ft, adózás, minden után? (15x370.000=5.550.000 ft) Mi a biztosíték rá?
19-es vagyok és lehet, pontatlanul fogalmaztam, bocsánat.
Azt akartam kihozni belőle, hogy a "barátodnak" kell adni 5 millió ft-ot, amiért "átad" Neked valamit, amit aztán utána közösen csináltok... Hát, ez nem túl jó előjel... Nem gondolod, hogy inkább csak tőkéstárs illetve pénz kell neki? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!