Lakás vásárlása önerő nélkül lehetséges?
Arra gondoltam, tud-e valaki valamilyen legális kiskaput. Pl olcsón vásárolni olyan ingatlant ami papíron többet ér, vagy fundamenta, vagy bármi. Budapesten,esetleg Pest megyében szeretnék egy 8-10 milliós ingatlant venni.
Valaki tud segíteni? Ingatlanosok, hitelügyintezők? Előre is köszi a válaszokat
Fogadd el hogy Budapesten a bárdeből max egy szobát bérelsz ki és ne álmodozz saját tulajdon után rabszolga.
Ja és mellesleg Balázs vagy.
Ki akar csalni és mivel? A lakást nem magamnak venném.
És mégegyszer leírom. Én pénzügyi szakembert, ingatlanokkal foglalkozó szakembert, esetleg ebben a témában jártas ügyvédet keresek, aki ha kell pénzért, de hasznos tanácsokkal tud segíteni. Köszönöm, hogy a drága szabadidődben nekem próbálsz segíteni, de úgy érzem nem vagy jártas ezekben a témákban.
Minden valamit magára adó üzletember, pénzügyi tanácsadó, vagy ügyvéd nem fog neked illegális módszereket ajánlani, hiszen ennél ők okosabbak! Ráadásul a felbujtót jobban büntetnék, mint téged elkövetőként :)
Mellesleg önerő nélkül is simán vehetsz 10m-ért ingatlant, ha fedezetként van 20m-os BP-i ingatlanod, jó a fizetésed, anyád és apád beáll kezesnek... Ergo nem feltétlenül kell bűnöznöd, de leírásod alapján neked pont az lenne a célod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!