Ha lejárati dátum 05/17 a bankkártyámon, akkor még az áprilisi bérem fel tudom venni róla?
Erste kártyám helyett nem küldtek automatikusan új bankkártyát.
Nos nem vagyok vele tisztában,hogy ezt igényelnem kellene,vagy kapok-e újat a banktól postán?
És ha nem kapok,akkor még használhatom készpénz felvételre mondjuk május 4.-én?
Nekem több mint fél évvel a lejárat előtt küldte az újat az Erstebank, automatikusan.
Sima levélben, feladó nélkül. Nem sokon múlt, hogy nem dobtam ki a szemétbe.
A korai küldést gyártói ütemezéssel indokolták.
A „nemes egyszerűséget” pedig azzal, hogy minél kevésbé legyen figyelemfelkeltő a tartalma a postai alkalmazottak számára. Az, hogy a címzettnek is az; ráadásul semmilyen előzetes értesítést nem kaptam (pl. netbankon), és jó fél évvel korábban ki számít rá, arra nem volt különösebb érvük. Csak kérdésük: végülis megkaptam, nem? Végülis, igen.
Lehet, hogy kéretlen reklámként „selejtezted”.
Köszönöm! Tehát akkor még májusban használható a kártya készpénz felvételre?
Csak azért kérdeztem ezt meg,mert már egy bizonyos oldalon nem tudtam vele fizetni.
Nem dombornyomott. Maestro kartya,de amikor vasarolni szerettem volna vele Ali.......-en akkor mar nem engedte.
Azzal az indokkal,hogy lejart. De akkor meg gondolom jovo honapban johet az uj kartya?!
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!