Pozitiv vagy negativ khr lista?
Van egy hitelkartyam 320.000 ft-os h.kerettel.
Ebbol felhasznaltam 230.000ft-ot. A havi minimumot mindig fizettem.kamatokkal egyutt. Megszunt ez a bank, igy atadtak az erstenek. En kozben egyben kifizettem a 200.000ft os felhasznalt osszeget. Kaptam egy levelet az erstetol , "tajekoztatas khr be tortent atadasrol".
Viszont a levelbol nem derul ki, h mint pozitiv vagy negativ listaskent. Toketartozasnal 0 ft szerepel (mivel kifizettem). Akkor valoszinu h pozitiv listaskent vettek fel a khr be?
A leírásodból az derül ki, hogy Citibank ügyfele voltál. A Citibank nem szűnt, meg csak a lakossági ügyfélállományt adta át az Erstenek.
Menj be egy Erste fiókba és kérd meg, hogy nézzenek rá, van-e tartozásod és ha igen mennyi.
Ha van rá módod, egyben fizesd vissza.
Az adatátadásba beletartozik az is, hogy már megszűnt a hiteled.
Amikor a hitelkártya szerződést felmondtad, kaptál papírt, ugye?
Azon annak is szerepelnie kell, hogy nullás az egyenleged, hiszen csak úgy szüntethető meg.
De mivel bizonytalan vagy, ezért javasoltam, hogy menj be a fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!