Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen oldalakon lehet bankkár...

Milyen oldalakon lehet bankkártyával fizetni CIB bankon keresztül?

Figyelt kérdés

Milyen oldalakon lehet bankkártyával fizetni CIB bankon keresztül?

Én két oldalt ismerek:

www.bluechip.hu

www.shop.pcdome.hu

Olyan oldalak érdekelnek, ahol műszaki árukat lehet venni.

Előre is köszönöm. =)

2010. máj. 14. 18:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Valaki, fontos lenne.
2010. máj. 15. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:

azért nem válaszolt senki, mert rossz a kérdés. ha dombornyomott a kártyád akkor fogod tudni használni interneten. azt meg ne várd, hogy az összes oldalt felsoroljuk miközben azt sem írtad mit szeretnél venni.

amire szükséged lesz: kártyaszám, lejárati dátum, név, cvv kód. --> ez utóbbit a kártya hátoldalán találod, 3 számjegy.

sok sikert

2010. máj. 16. 00:05
 3/9 A kérdező kommentje:

nem ez volt a kérdés...

Tudom hogy milyen adatok kellenek internetes vásárlásnál.

És mindenféle oldal jó nekem, a lényeg hogy CIB bankon keresztül lehessen fizetni.

2010. máj. 16. 07:04
 4/9 anonim ***** válasza:
A CIB-nek szerintem nincs netes terminálja, csak az OTP-nek és a K&H-nak van (legalábbis úgy tudom, de nem biztos).
2010. máj. 17. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Mint említettem van ilyen oldal, ismerek is 2-t

www.bluechip.hu

www.shop.pcdome.hu

de enem érdekelne hogy van-e még ilyen oldal?

2010. máj. 17. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:

miért fontos neked, hogy a CIB bankon keresztül menjen végbe a tranzakció.

szeretnék segíteni,de nem igazán értem a kérdésed. fejtsd ki kérlek akkor és igyekszem választ adni.

üdv

2010. máj. 17. 20:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért mert a CIB bankban megbízok.
2010. máj. 17. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor vezesd ott a számládat amiről vásárolni fogsz. az hogy egy tranzakciónál ki a bekötő bank azt nem fogod tudni megválasztani.
2010. máj. 18. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem az aggályodat. Ha vmi gebasz van a fizetéssel, akkor úgyis a számlavezető bankod, akihez fordulhatsz (ők majd elintézik a bekötőbankkal, te közvetlenül semmit sem tehetsz). Tippem viszont sajnos nincs. Általában nem jegyzem meg, ki volt az elfogadóbank (egyedül a MÁV-ot tudom, hogy OTP). Sorry
2010. máj. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!