Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek hogy a kis megtakar...

Mit tegyek hogy a kis megtakaritasom keves de biztonsagos kamatot/hozamot termeljen? Reszletek lenn!

Figyelt kérdés

Mivel mar az Otp optima befjegyben tartok penzt ugy gondoltam egy masik kisebb kockazatu jegybe teszek 140ezer forintot, ez iden marcius kozepen tortent.

A lenyeg az hogy nemhogy par forintot nem hozott de csokkent is az osszeg es ez a tendencia folytatodik.

Ajanljatok olyan megoldast ami nem optima de legalabb valami par forintot hozna. 140-150ezerrol van szo. Es az Otp Banknal van!?

Koszi!!

2017. ápr. 22. 09:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Engem sem, bar ha ugy vesszuk az optima mogottesen nyomokban allampapirt tartalmaz 😂

Viccet felreteve fuck you helyzet 😄

2017. ápr. 22. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Számoljuk csak ki, hogy a Gránit bankos 2,5% évesen, az 3 hónapra mennyi is? 😊 Azért nem olyan csalogató ez. Betétet felejtsük már el, nevetséges, forintban szinte kifejezhetetlen összegeket kapsz érte. Tedd állampapírba, jobban hoz, mint a pénzpiaci. De miért is fuck-you a helyzeted? 140ezerből nem fogsz nagy hozamot realizálni soha. Takarékszámlán csak betét vásárolható, erre figyelj. Nyiss TBSZ-t, ha 5 évig bent tartod a pénzed kamatadó mentes és a legtöbb helyen az állománytartási díja is alacsonyabb. Egyébként pedig miért nem kered ki a bankárod véleményét?
2017. ápr. 26. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, az összes 1 éves állampapírnál nagyobb a kamata a Gránitbankosnak és csak 3 hónapra kell lekötni, nem egy évre. Nincs annál jobb ami ilyen rövid távú.
2017. ápr. 26. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Egy hete voltam a bankba.

Ugyintezo azt mondta lehet valasztani, vagy kockaztat az ember vagy marad a nulla hozam. Sajnos ez a helyzet...

2017. máj. 6. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Milyen bankba? Milyen hozam? Amúgy a 2-3% is nulla hozam, mert 3% felett van az infláció.
2017. máj. 6. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Végülis ezt ugatta itt neked mindenki. Megspóroltál volna egy bankba menést, ha már kérdeztél, és válaszoltak :D
2017. máj. 6. 22:04
 17/17 A kérdező kommentje:

1. A kutya ugat es nem ti.

2. Hasznalhato infot nem kaptam ezert mentem a bankba.

3. Ha en megadom a tiszteletet (meg ha ez online is van) akkor en is elvarom ezt.

2017. máj. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!