Mit tegyek hogy a kis megtakaritasom keves de biztonsagos kamatot/hozamot termeljen? Reszletek lenn!
Mivel mar az Otp optima befjegyben tartok penzt ugy gondoltam egy masik kisebb kockazatu jegybe teszek 140ezer forintot, ez iden marcius kozepen tortent.
A lenyeg az hogy nemhogy par forintot nem hozott de csokkent is az osszeg es ez a tendencia folytatodik.
Ajanljatok olyan megoldast ami nem optima de legalabb valami par forintot hozna. 140-150ezerrol van szo. Es az Otp Banknal van!?
Koszi!!
Engem sem, bar ha ugy vesszuk az optima mogottesen nyomokban allampapirt tartalmaz 😂
Viccet felreteve fuck you helyzet 😄
Egy hete voltam a bankba.
Ugyintezo azt mondta lehet valasztani, vagy kockaztat az ember vagy marad a nulla hozam. Sajnos ez a helyzet...
1. A kutya ugat es nem ti.
2. Hasznalhato infot nem kaptam ezert mentem a bankba.
3. Ha en megadom a tiszteletet (meg ha ez online is van) akkor en is elvarom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!