OTP bank átutalási limit lekérdezés online, lehetséges?
Internetről szeretnék bankkártyával rendelni, de mindig fizetési hibát ír. Azt hiszem, hogy bankkártya csináltatáskor bemondtam egy napi limitet, de nem emlékszem, pontosan mennyit.
A neten az OTP oldalán a
-betéti kártyák, hitelkártyákon belül a
-bankkártya adatok, limitmódosításban
az szerepel, hogy Vásárlás napi limit 0 HUF, Készpénzfelvétel napi limit 0 HUF
Az OTP direkt szerződésemen a Csatornáknál a Telefon-nál van napi 1000 Ft limit, a többinél nincs limit.
Másik oldalon a Kártyakontroll ATM/POS-nál is van 20.000 Ft limit.
Van egy másik papír, ott a Számlához kapcsolódó bankkártyán belül van ATM limit x Ft/nap és egy vásárlási limit y Ft/nap. (Ezek 100 ezer forint felett vannak, amit venni szeretnék, az alatta van)
Én 15 ezer forint értékben szeretnék vásárolni, most melyik az átutalási limitem? Vagy ezek közül egyik sem? Ezt meg lehet nézni valahol? Több papírt nem találtam.
A bankkártyáknál a vásárlás napi limitet módosítsd - át tudod állítani- (meg szerintem a készpénzfelvételit is, mert így, ha meg leszel valahol szorulva valamikor, akkor egy fillérhez sem fogsz tudni jutni az automatából).
Nincs olyan, hogy átutalási limit, de ha a vásárlásnál 0 ft-od van, akkor hogy akarsz vásárolni? :-)
Annyit még tudnod kell, hogy a limit átállításra is felszámolnak pár 10 ft-ot, sajnos.
A kártyás vásárlás az nem átutalásnak számít. A Kártyakontrollnál található limit azt jelenti, hogy milyen összeg fölött küld SMS-t a kártyás tranzakciókról. A Bankkártya vásárlási limitet kellene módosítani.
Aktiválva van a kártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!