Nem tudom a bankkártyám jelszavát! Mit tegyek?!
A hónap elején az OTP-nél nyitottam folyószámlát, OTP junior...
A telefonomban volt a jelszó, de újratelepítette magát a telóm és elveszett! Mit tegyek??? Én idióta sehova se írtam fel. Ha bemegyek az OTP-be, igényelhetek új jelszót, vagy valami??
Az internetes OTPdirect jelszó sincs meg....
Egy idióta vagyok :"(
Jó kérdés!
Áruljuk el neked nemlétező bankkártyád PIN kódját!
Ha rosszinduatú lennék, rögvest az jutna eszembe, hogy kopott pénztárcában talált bankkártyát akarsz használni.
.
Milyen telefonod van, amelyik csak úgy, hipp-hopp újratelepíti magát?
Na, elég érdekes válaszok születtek - mivel a kérdező is alaposan keveri a fogalmakat - így segítek tisztázni, pontosítani néhány dolgot:
"Nem tudom a bankkártyám jelszavát!"
- a bankkártyának NINCS JELSZAVA, annak PIN KÓD-ja van, ami egy 4 jegyű szám.
"A bankkártya még nem érkezett meg postán."
- ha még nem kaptad meg a bankkártyádat, akkor nem tudhatod a PIN kódját sem, mert az később jön.
Az OTP-ben, amikor bent voltatok, akkor a BANKSZÁMLÁD-at nyitottátok meg, melyhez kötöttetek OTP Direkt szerződést (netbank) és itt kell megadni a belépéskor az AZONOSÍTÓ-t (ez a szerződésedben megtalálható), a SZÁMLASZÁM-ot és a JELSZÓ-t. NA ezt felejtetted el!!
Ha bemész az OTP-be, akkor meg tudják oldani, hogy másik jelszót adhass meg.
Legközelebb inkább a lakásban, valami jól elrejtett helyen egy papíron tartsd a jelszót és a Pin kódot - ha már nem tudod megjegyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!