Hol éri meg számlát nyitnom? Adatok lent.
-23 éves vagyok
-NE legyen kötelező összeg, aminek jönnie kell havonta
-paypalhoz szeretném csatolni, illetve azért kéne, hogy paypalról tudjak pénzt leemelni a kártyámra
-legyen olcsó, úgy olvastam, sok helyen 26 éves korig is "junior"
Tippeket előre is köszönöm. :)
www.bankmonitor.hu illetve www.bankracio.hu
Ezeken az oldalakon jó kalkulátorokat találsz, amivel személyre szabottan meg tudod nézni, hogy neked melyik lenne a jó.
De utána nézd meg a bank honlapján is a részletes hirdetményt, ne csak a rövid színes leírást, amelyiket jónak találod, mivel az a hivatalos forrás.
Az OTP-nél csak 24 éves korig lehet Junior csomag, régen nekem is az volt. Utána 28 éves korig Jump csomag lehet. Nem tudom még így van-e, a honlapon kellene utánanézni.
Az Erstenél tuti, hogy 26 éves korig lehet diákszámla, de hogy mennyire kedvezményes, mennyire éri meg azt nem tudom.
Viszont az Erste Privilégium L szinte teljesen ingyenes, igaz 150 000 ft-nak maximum két részletben kell rá érkeznie havonta.
Tudom, hogy azt írtad, ne legyen kötelező összeg, viszont ez egy kicsit más, mivel nem muszáj munkabérnek lennie.
Ergo ha a családban oda-vissza utaltok havonta egyszer, akkor teljesítve van az elvárás és majdnem teljesen ingyenes a számla.
(Kártya éves díj a második évtől és sms darabdíj van, ami 16 ft/sms)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!