18 év alatt szükséges szülő a bankszámlanyitáshoz vagy én, mint felnőtt elkísérhetem?
Figyelt kérdés
Unokahúgomról lenne szó, viszont a szülei nem túl együttműködőek vele, szeretnék neki segíteni.2017. febr. 26. 13:47
2/6 anonim válasza:
Ennyi erővel az utcáról is leszólíthatna egy csövest 200Ft-ért hogy menjen be vele. Törvényes képviselő kell, azaz a szülő.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából azért nem voltam benne biztos,mert nekem is volt diákként számlám, de én is szülő nélkül intéztem, viszont arra már nem emlékszem mennyi idős voltam. Ezek szerint már nagykorú...
2017. febr. 26. 14:30
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom,valószínűleg dolgozni fog.
2017. febr. 26. 16:00
6/6 anonim válasza:
A gyerek el akar menni dolgozni, de a szülők nem akarnak neki bankszámlát nyitni. Na ilyet sem hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!