Miért lassult be a bank? Azt sem tudom, mennyi az egyenlegem!
Korábban az volt a módi, hogy ha fizettem kártyával, akkor a számlámon azonnal megjelent, hogy X Ft zárolva, majd 2-3 munkanap múlva a levonásoknál szerepeltek a fizetett összegek. Ez így volt tavaly őszig.
Akkor észrevettem, hogy volt olyan eset, de nem mindegyik, hogy hiába fizettem a számlám nem terhelődött, csak 2-3 nap múlva. Azaz nem volt azonnali zárolás, csak 2-3 nap csúszással. Most megint ebbe futottam bele. Megdöbbenve láttam, hogy milyen kevés pénz lett a számlámon. Ugyanis az adott napon még nap még nem volt zárolva minden tétel, amit aznap fizettem.
Miért csinálja ezt a bank? Így nem tudok tervezni, mert lehet, hogy jóval kevesebb a tényleges egyenlegem, mint a behazudott. :(
Tényleg jó lenne tudni, melyik bank ez, mert én pl. OTP-nél sosem tapasztaltam ilyent.
A felhasználható egyenleg mindig pontos, még ha nincs is lekönyvelve, csak 2-3 nap múlva.
Már bocs, de ezt soha nem értettem: a bank rosszul vezeti a számládat, és ahelyett, hogy ezt az ügyfélszolgálaton AZONNAL jeleznéd, inkább itt háborogsz, ahol 100%, hogy senki nem tud neked érdemben segíteni.
Ez olyan, mint a Fluimucil: DE MIÉRT?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!