Tegnap OTP bankos fiókomról elutaltam az Oktatási Hivatalnak a felsőfokú képesítés jelentkezés díját, azonban a pénz még mindig a számlámon van. Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap 17:00-kor jeleztem átutalási szándékom az OTP bankban, ma este boltban vásárlás során fedeztem fel, hogy több van a kártyámon, mint kellene, ugyanis futotta az általam vásárolt termékekre. Utána láttam, hogy a pénz rajta van a kártyámon.
Attól tartok emiatt érvénytelen lesz a felvételi jelentkezésem.
2017. febr. 16. 22:18
1/2 anonim válasza:
1.- valami miatt nem ment el az utalásod (banki időszakon kívül volt, de ettől még reggel át kellett volna mennie - addig meg "zárolják" az összeget.
2.- nem érkezett valahonnan pénzed?
Ha van netbankos hozzáférésed, akkor vagy a számlatörténetben vagy a Lekérdezéseknél meg tudod nézni, hogy elment-e az utalás vagy sem (ezek szerint nem)
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg határidő után küldted be, csak hétfő reggel fog teljesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!