Miért nem tudok belépni a CIB internetbankba?
Figyelt kérdés
Nem használom rendszeresen a CIB-es számlámat, csak a diákhitelt oda kapom, és a kolidíjat utalom el onnan. Egy ideje nem tudok belépni az internetbankba, mert állítólag hibás a jelszó, de eddig mindig stimmelt (biztos, hogy jól írtam be).
Az a baj, hogy külföldön vagyok, és így nem tudok bemenni intézkedni, telefonon meg nem tudom, adnak-e tájékoztatást.
2010. máj. 8. 14:25
1/2 anonim válasza:
Ha van telefonos jelszavad akkor adnak tájékoztatás telefonon is!
Épp most léptem be, így elvileg jónak kell lenni nálad is!
Az azonosítód is jól irtad be?
Mert akkor nemtudom mivan...
2/2 anonim válasza:
1, ha többször rossz jelszót adsz meg, letilt a rendszer> telefonos ügyfélszolgálat
2, ha mobilinternetről lépsz be, néha akkor is letilt a rendszer-> telefonos szolgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!