Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nem tudok belépni a CIB...

Miért nem tudok belépni a CIB internetbankba?

Figyelt kérdés

Nem használom rendszeresen a CIB-es számlámat, csak a diákhitelt oda kapom, és a kolidíjat utalom el onnan. Egy ideje nem tudok belépni az internetbankba, mert állítólag hibás a jelszó, de eddig mindig stimmelt (biztos, hogy jól írtam be).

Az a baj, hogy külföldön vagyok, és így nem tudok bemenni intézkedni, telefonon meg nem tudom, adnak-e tájékoztatást.

2010. máj. 8. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van telefonos jelszavad akkor adnak tájékoztatás telefonon is!

Épp most léptem be, így elvileg jónak kell lenni nálad is!

Az azonosítód is jól irtad be?

Mert akkor nemtudom mivan...

2010. máj. 8. 15:35
 2/2 anonim válasza:

1, ha többször rossz jelszót adsz meg, letilt a rendszer> telefonos ügyfélszolgálat

2, ha mobilinternetről lépsz be, néha akkor is letilt a rendszer-> telefonos szolgálat

2010. máj. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!