A hitelt hogyan vonhatják tőlem?
Nagyon el vagyok keseredve mert augusztusig kapom a Gyedet és utána a Gyest!
Ami a baj hogy van a hitelem ami 158.000 ft éa ha augusztustól ha csak már 38.000ft kapok akkor hogyan vonják majd ,mert én ugy értettem hogy legalább 4 hónapig nagyon szarban leszek már bocsánat hogy igy irom!
Kérlek segítsetek mert nagyon nem tudom milesz velünk van egy 21 hós kisfiam és egyedül nevelem!!
Köszönöm a válaszokat
valahogy rá kéne rakni a számlára annyi pénzt, hogy le tudják vonni, ha nem fogod tudni fizetni bar listára raknak.megterhelik az ingatlanodat, ha van, és végrehajtók fognak üldözni.
kéne keresni valami bevételi forrást, ha csak ennyi jövedelemre számíthatsz a jövőben, és nincs segítséget vagy félretett pénzed.
milyen hitel, személyi vagy lakás?
Személyi kölcsön 750.000ft és semmi nincs a nevemen!!
Nincs bevételi forrásom és nem is lesz!!
Legfeljebb feketén!!
Nem lettem volna képes édesanyám ingatlanára felvenni ,na még csak az kellett volna ki is nyirt volna anyu!
Csak a Gyesem lesz és a családi pótlékom,de ugy tudom, abból egyáltalán nem vonhatnak hiszen csak abból élünk a fiammal !!köszi a válaszodat
nem ismerem teljeskörűen a végrehajtói eljárásokat, én azt tudom neked elmondani, ami velem történt. és amit ebből tanultam.
egyrészt hatalmas kamatokat számolnak a vissza nem fizetett összegre, ami csak kamatozik megállás nélkül, plusz az összes ezzel járó költséget is rád terhelik, ami a procedúrával jár..
másrészt nekem a végrehajtó azt mondta, hogy 5 év alatt elévülhet, ha a levél nem tudom tértivevényes vagy ajánlott úgy megy vissza, hogy CÍMZETT ISMERETLEN! ez 2007es info, nem tudom változott e. ez az egy lehetőség lett volna 2007ben kikerülni a végrehajtó szerint. ha úgy megy vissza, hogy kézbesítetlen, akkor ketyeg a tartozásod, és nincs 5 év.
de ha bárhol becsúszik valami gáz...(nekem is becsúszott) akkor ismét kezdődik az 5 év. tehát nagyon szerencsésnek kell lenni több szempontból hogy elévülhessen a tartozás.
a bankok viszont nem szokták könnyen adni a dolgokat..
harmadrészt szerinted életed végéig soha nem lesz bejelentett munkahelyed, vagyonod, semmi??
negyedrészt a tartozás örökölhető kamatokkal együtt. nagyon hamar felmegy az összeg. példaként említve nálam 120ezerből lett 800ezer forint 9 év alatt.
én is úgy gondolkodtam, mint te. ebből 6 évig gyesen voltam.. aztán jól megszívtam...:(
egy mostani végrehajtó azt mondta, hogy bírói végzést a végrehajtásról behajtársól meg kell fellebbezni. ezzel sok időt lehet nyerni. de fizetni nagyobb valószínűséggel fogsz, előbb vagy utóbb. a te döntésed, hogy mikor akarod rendezni és mennyit.
sajnálom, hogy semmi bizalomgerjesztőt nem tudtam írni:(
Álj álj kicsit féreértettél!!!
Én nem akarom nem fizetni és nem akarok elbujni!!
Szó sincs erről!!
Csak az a bajom hogy amig gyesen leszek nem fogom tudni a teljes tartozást fizetni!
És ugy tudom aki valamennyit de fizeti azt nem vihetik bíróság elé ,mert fizet!!!
És nem hurcolhatják meg!!Mert van egy ismerősöm aki több mint 170.000ft tal tartozott az elmű felé és tudjuk hogy az egy igen szemét cég, kifizette az utolsó esedékes számláját és nem kapcsolták ki a villanyát!!
Nem felejtették el ugyan a többi számláját de fizetgeti maji napig és ennyi!!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!