Milyen adatokat kell megadni, ha Németországból küldenek nekem pénzt banki átutalással?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kell a bank központi címe, valamint IBAN és bic kód, de ezen kívül kell még valami? A kártyámon lévő számok kellenek? Bocsi ha hülyeséget kérdezek, kezdő vagyok még ebben:s2017. febr. 8. 10:06
1/2 anonim válasza:
Nem, a bankkártyád adatai nem kellenek hozzá, és azt ne is add meg senkinek. A bankkártyaadatokkal simán lehet neten fizetni, nagyon könnyű vele visszaélni.. Az IBAN és a nemzetközi számlaszám (bic) elég, sztem még a bank címe se kell, de ha utána néztél, lehet, így van. Ja meg a neved is kell.
2/2 anonim válasza:
Az IBAN és bic kódon kivül semmi nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!