Ha visszamegyek dolgozni 3 kiskoru mellett ugye valahogy van megoldás arra hogy ne az 50%-át tiltsák a fizumnak?
Bírósághoz fordulhatok ugye!!
?
Nagyon félek nem tudom mi lesz!!
Kérem a bunkóskodók kíméljenek ok?
Elnézést tévedésben vagytok , sem autóm, sem ingóság ingatlan nincs a nevemen!!
Nincs semmim ,a páromhoz évekkel ezelőtt átköltöztem ,nem vittem semmit mivel akkor egy 20 éves tinilánynak mi mindene lehetett!
Mert nekik mindenük volt!
Akkor tehát ezeket a házasság előtt vettem fel!!
Mint irta is az
Otp hogy nem találtak ingósagot autót a nevemen így egyenlőre szüneteltetik az ügyet tehát nem marad más mint a bérem ha visszamegyek dolgozni!!
Majd!!
Persze ne vedd át a leveleket, majd jönnek rá a kamatok, késedelmi pótlékok, aztán átadják behajtónak, ő is ráteszi a költségeit....stb
Aztán évek múlva a 100ezerből lesz 400-500e . Amit majd szépen tiltanak a fizudból.
Okostojás.
Ezt hívják felelőtlenségnek...
3 kiskorú gyermek mellett - akikért felelős vagy - fel kéne már nőni!
Ha nem fizetsz, egy idő után végrehajtást kér rá a bank, ha még nem tette meg. Akkor az ügyed bírósági végrehajtóhoz kerül, aki még azt is megvárja, hogy mikor fogsz örökölni, és visz mindent.
Ráadásként nagyon drágán dolgozik, akár duplázódhat is a tartozásod.
Amit tehet: jövedelmet tilt, bankszámlát inkasszóz, megtakarításokat, ingatlant, ingóságot foglal le.
Az nem baj, ha nincs semmid, majd lesz.
A tartozásod nem évül el - azt is mondhatnám -, hogy soha.
Ha Neked már most opció az, hogy életed végéig nyögheted a butaságod következményét, hát legyen...
Utolsó nagyon hü...... vagy már ne haragudj szerinted miből lenne bármim is amikor nem vehetek fel kölcsönt minek után bárlistás vagyok most is!! Ja és igenis elévül 5 év mulva nem tudon miről beszèlsz
Sok okosat nem irt senki
Kérdést töröltem
Én lennék az az utolsó nagyon h.lye.
Örülök, hogy Te jobban tudod ezeket a dolgokat annak ellenére, hogy én foglalkozom behajtással.
Nekem nem sikerült bárlistásnak lennem soha, és mégis van saját fedél a fejem felett. Nem mondom, hogy mindig könnyű életem volt, de ahogy már említettem ez csak felelősségtudat kérdése, és tudni kell határt szabni saját magunknak.
A véleményem nem változott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!