A pénzfelvételnél fix a tranzakció-díj?
Minden tranzakció díja benne van a bank aktuális hirdetményében.
Az sem mindegy, hogy bankautomatánál, vagy a bank pénztárában történik a pénzfelvétel.
nekem is raiff van. nem kell fizetned ha okoskártyád van.
havi kétszer ingyenes a kp felvét! és nekem azt mondták, hogy bármelyik bankautomatánál tudom így használni.
de csak annyit enged meg felvenni, amennyi a limit kp felvétre. ez mindenkinél más lehet.
A rafinál számlacsomagtól függ a képszpénzfelvét, nem kártyatípustól:
Bázis számlacsomag: nincs ingyenes felvét
Menza csomag (csak diákoknak): havi 1 ingyenes felvét
Mindennapok számla: havi 2 ingyenes felvét
Bármilyen devizaszámla: havi 2 ingyenes felvét
Lendület csomag: havi 3 ingyenes felvét
Az ingyenes felvétek után minden alkalom 250Ft
Ami jó, hogy mind az ingyenesség, mind a díj automata független, teljesen mindegy melyik bank automatája. Továbbá az, hogy az ingyenes felvétek kártyánként vannak, tehát ha 2 kártya van a számlához, mindkettővel havonta pl 3 ingyenes felvétel lehet.
Ezek a belföldi felvételre vonatkoznak, külföldön minden egyes kp felvétel 7 euró díjjazású, ez azért már nem annyira baráti...
És az eredeti kérdésre a válasz: igen összegtől független a felvétel díjja (ha nem díjmentes, akkor 250 alkalmanként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!