Saját számlák között mennyibe kerül az utalás?
Figyelt kérdés
Egyik számlám Bp. bank, másik Cetelem takarékszámla, viszont a cetelemesre most nagyobb összeget utaltam (2 millió ft) de a Bp. banknál csak annyit mondtak, hogy nem díjmentes a saját számlák közötti utalás (ami elég nagy lehúzás és pofátlanság szerintem) de mennyibe kerül?2017. febr. 3. 19:07
1/7 anonim válasza:
Mivel ket bank kozott utalsz, ezert nyilvan nem lesz ingyenes. Miert kene annak lennie?
Az utalas dija meg fugg a BB-s szamlacsomagodtol. Tessek szepen elolvasni a kondiciokat, kint vannak a BB oldalan meg nyilvan neked is megvannak, ha mashol nem a szerzodesben.
2/7 anonim válasza:
Én otp-nél vagyok, megkerestem a hírdetményben, mennyi az utalás költsége, edog tiszta is. Csak azt nem tudom, hogy ez összegtől független mindig ugyanannyi? Tehát mindeg, hogy 20e, vagy 2milla? Mert erre nem tér ki a hírdetmény.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen én sem találtam a Bp. banknál.
2017. febr. 3. 19:32
4/7 anonim válasza:
attól, hogy saját számla a másik bankban, attól MINDEN bankban teljes összegű másik bankba szóló utalási költséget kell fizetned.
Ez pedig benne van a hirdetményben, számlacsomag függő, és mindig függ az összegtől is.
5/7 anonim válasza:
Az én hírdetményemben speciel annyi szerepel pl, hogy bankon kivűli utalás költsége 625 forit és ennyi. De azt még továbbra se tudom ez az átutalt összeg nagyságával milyen arányban növekszik.
6/7 anonim válasza:
Nem saját számlák!
Azt kellene először átlátni, hogy a saját számlák egy ügyfél ugyanazon banknál vezetett számláit jelenti.
A Budapest Bank nem is tudhatja, hogy a másik, bankon kívüli számla kié.
7/7 anonim válasza:
Az nem a bank kompetenciája, hogy te egy másik banknál is vezetsz számlát, így nyilván erre nem vonatkozhat kedvezményes díjtétel. Az elvárásod kb. olyan, mintha a saját postacímeid között ingyenes levélfeladást várnál el a postától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!