Mennyit kell visszafizetned?
Idióta hozzászólók, szégyelljétek magatokat, hogy látatlanba oltogattok, nyilván nem "plázmátívíre" kell neki, igenis vannak olyan élethelyzetek, hogy szükség van rá. Rózsadombi fotelből könnyen dumál mindenki...
Én a cetelemnél vettem fel, volt egy áruhiteles kártyám, ahhoz kaptam 500.000 Ft-ot hitelkeretet. Nekem is 150.000 kellett, igaz én netbankon átutaltam saját magamnak, egy napon belül meg is volt.
A miértbe ne menjünk bele, lényeg, hogy nem ájfonra kellett a lóvé hanem hogy ne az utcáról kelljen bejárnom dolgozni, vagy ne a kocsimban kelljen laknom.
A Provident se sokkal drágább már, tényleg az a fontos, hogy csoportos beszedéssel kell kérni a törlesztést. Remélem megoldódott a helyzeted.
13-as vagyok. Ott a Provident kezdőoldalán a kalkulátor. 150.000 Ft havi kb. 15.000 Ft-os törlesztővel (heti 3900 Ft) 42 hetes futamidővel, csoportos beszedéssel a teljes visszafizetendő 164.000 Ft vagyis 14.000 Ft-ba kerül neked a hitel. 28%-os THM.
Otthoni szolgáltatással basszus tényleg 258.000 a teljes visszafizendő, na ez a szívás. Ez a tetves otthoni szolgáltatás. Ezt nem kell kérni, ahogy már írták is.
Ha az otthoni szolgáltatást nem nézzük, pariban van a jobb nevű pénzintézetekkel a hitel ára. Bár én a Cetelemben jobban megbízom, ők még át nem vertek soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!