A Fundamenta előtakarékosságosság kassza befizetési periódusának lejárta után van valami határidő, hogy meddig kell azt felhasználni?
A 76 hónapos futamidejű Fundamentás előtakarékossági számla utolsó befizetési periódusa februárban esedékes, a befizetések során az évek alatt semmi gond nem volt, a legsimábban ment minden. Tudom, hogy majd küldenek egy nyomtatványt, amelyet kitöltve, visszaküldve tudom majd igényelni a folyósítást, esetleg hitelt stb...
Azonban a felhasználás nagyjából július körül lesz aktuális, ami azért nem holnap lesz, ebben az esetben szükséges bármit pluszban intézni, vagy csak annyi a teendő, hogy nyár felé a megfelelő időpontban küldöm vissza a célnak megfelelően kitöltött nyomtatványt?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Igen, van határidő.
Pontosat sajnos már én sem tudok mondani.
Vásárlás esetén kb egy hónap, felújítás 120 nap kb, építés-bővítés közel egy év talán...
Ezt a személyi bankárod meg tudja mondani pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!