Az AliExpressen vásárolnék és US$ a fizetőeszköz. Kártyával nem szeretnék fizetni és banki átutalást nem enged. Western Union az egyedüli lehetőség. Forintban fizetem ki+átut. Díj vagy dollárban kell befizetnem?
WU-nál olcsóbb és biztonságosabb a kártyás fizetés (nem mellesleg a bankod tuti ad webkártyát olcsóbban mint a WU utalási költsége)
vagy aliexpressz helyett banggood/ebay paypallal és buyer's protectionnel
Nem is tudtam erről a webkártyáról. Hálásan köszönöm a tanácsod.
A többi felsoroltat nem ajánlotta fel a rendszer.
"Ha a butaság fájna"... Mekkora egy balfék életed lehet... Bántóan minősíteni azt tudsz. Belebetegedtél volna, ha csak pozitívan segítesz?
Szerinted nem azért merek kérdezni, mert soha nem volt ilyennel dolgom? Szerinted nem jobb kérdezni és tudni a választ, mint belebukni, mert nem mertem kérdezni?
Amúgy pedig az AliExpress boltból több kollégám is vásárolt már és minden rendben volt. Így én is merek onnan rendelni.
Boldogabb életet kívánok, személyeskedésektől, kioktatással, lenéző mentesen.
Mivel mindenki magából indul ki, ezért nemsemmi ahogy minősíted magad, amikor a butaságról, tájékozatlanságról írsz. Szóval butának, tájékozatlannak tartod magad biz. esetekben. Legalább elismered és ez egy jó kiindulópont arra, hogy nyitott legyél kérdések feltevéséhez, tanuláshoz. Ezek szerint baromságokat is szoktál írni. Érdemes javítanod, ha ezt is már tudod.
Nahát! Alulfejlettnek is tartod magad. Orvos látott már? Javaslom a felkeresését.
Érdekes, hogyan értelmezel egy emberi jó szándékot. A tudásod fejlesztését, értelmezésed javítását is javaslom. Van mit tanulnod, azt látom: De mindannyian tanulunk folyamatosan.
Írhatsz bármit. Legalább tudok javaslatot írni a saját magad minősítésével kapcsolatosan.
Jó tanulást, átgondoltabb, empatikus hozzáállást kívánok.
Kedves 53%-os!
Kaphatnék tőled egy tájékoztatást, hogy az US$ ha nem fizetőeszköz, azaz valuta, akkor micsoda?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!