Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Párom szüleimnek 500 ezres...

Párom szüleimnek 500 ezres hiteltartozása van. Pontosan nem tudom mi, hablaty dumát mondanak amikor rákérdezek, nem a legjobb a kapcsolatom velük. Örökölhető ez?

Figyelt kérdés

Bankkártyás hitel,legutóbb az Praktikernél vettek nagyobb összegben építési anyagot.

Annyit tudok,hogy havonta töltögetni kell a kártyát...

Kérdésem az lenne,hogy ha halálukig ezt nem fizetik ki a páromra száll ez a tartozás?

Anyosomék háza a párom nevén van,tehát "pozitív" örökség nem várható.

Köszönöm.

2010. máj. 5. 17:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ami hitelt felvettek az apósodék, azt valszeg beleépítették abba a házba, ami már most a férjed nevén van. Nem tudom, hol van ez a ház, meg nektek kell e egyáltalán, de valójában ez egy olyan teher, aminek a haszna a tiétek marad. El is adhatjátok majd, ha nem kell nektek. 500000.- nem nagy összeg, és már törlesztik is. Nem tudom, hogy miért te rinyálsz ezért, és nem a férjad?

2013. márc. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!