OTP-s mastercard-om van, valahogy vissza lehet nézni a számlatörténetet pár évre visszamenőleg?
Figyelt kérdés
A netbank-on keresztül maximálisan csak 3 hónapot lehet visszanézni, de én szeretném pár évre visszamenőleg. Bármilyen megoldás érdekel, ha van olyan opció, hogy be kell menni a bankba és fizetni kell érte, az sem érdekel. Előre is köszi!2017. jan. 16. 19:24
11/12 anonim válasza:
"Számlakivonatok, szerződések, egyéb dokumentumok" Elvileg az OTP mindenkinek lecserélte valamikor októberben a dokumentum lekérdezőjét, össze lett vonva minden ebbe a menüpontba, sokkal fejlettebb lett, minden dokumentum ott van, és jóval hosszabb intervallumra kereshetők. Nekem még a másfél éve megszüntetett Junior számlám 2011-es kivonatai is ott vannak a jelenlegi hozzáférésemben.
12/12 A kérdező kommentje:
Megtaláltam mindent az OTP direkt oldalon, amit kerestem és annyi időre visszamenőleg, amennyire szükségem volt. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
2017. jan. 18. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!