Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha megadom a bankszámlaszámom,...

Ha megadom a bankszámlaszámom, abból valaki megtudhatja a nevem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon szeretnék jogot tanulni az egyetemen, de kb. 450 pontom lesz a felvételinél, szóval államira nem fogok bekerülni. Olyan igazságtalan, hogyha valakinek a szülei ki tudják fizetni, akkor 280 ponttal is bejuthat, nekem viszont így esélyem sincs.

Szóval szeretném valami adománygyűjtő oldalon megadni a bankszámlaszámom, hogy hátha utalna valaki. De nem szeretném, hogy a nevem megtudják, mert nagyon kellemetlen, hogy ennyire csórók vagyunk. Ez így megoldható?

Egyébként OTP-S Junior számlám van, ha ez számít.

2017. jan. 14. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kerdezo: tanulj tobbet, kerulj be allamilag tamogatottra .
2017. jan. 14. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: NEM, nem tudják meg, legfeljebb csak annak a banknak a dolgozói, ahol a számládat vezeted.

Az más kérdés, hogy névtelenül senki nem fog neked utalni semmit. Ahhoz nagy adag személyesség kell, hogy az emberek megsajnáljanak, együttérezzenek veled és támogassanak. Ehhez minimum egy valós névvel, őszinte sztorival és fényképpel megtámogatott Facebook poszt kellene, "oszd meg három ismerősöddel" alapon.

De ok, tegyük fel, hogy sikerül összekalapozni mondjuk reálisan egy félévet (a jog nagyon drága szak. Mi lesz a továbbiakban? Attól függ majd a soron következő féléved, hogy lesz-e elég adakozó? Aztán ha nem lesz, akkor az egész addigi befektetett munkád felesleges volt?

Én aztán igazán és őszintén hitel-ellenes vagyok, még a szó hallatán is kiráz a hideg, de azt hiszem, jelent helyzetben az egyetlen működő, racionális megoldás.

2017. jan. 20. 21:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Közben dolgoznék (most is járok diákmunkára középiskola mellett), de sajnos itt a nettó órabér max. 600 Ft körül van, hiába van 2 nyelvvizsgám, akkor sincs jobban fizető munkájuk.

Kérnék tandíj-mérséklést, valószínűleg még is kapnám. Mellé még talán kapnék tanulmányi ösztöndíjat, olcsó kollégiumot keresek és csak ritkán jarnék haza, így az utazásra sem kell annyit költeni.

De ez még így sem elég és nem tudom, honnan szerezzek pénzt (hirtelen kívül).

2017. jan. 21. 08:23
 14/16 A kérdező kommentje:
*(hitelen kívül)
2017. jan. 21. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy tandíj mérséklés egyetemen? Nem is tudtam...
2017. jan. 21. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha két nyelvvizsgád is van, akkor esetleg próbálkozz meg fordítással. Elég jól lehet vele keresni és kiválóan végezhető neten keresztül.
2017. jan. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!