Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Cetelem hitelkártya? (többi lenn)

Cetelem hitelkártya? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Vettem egy részletre egy terméket, 10hónapos futamidő fix törlesztőrészlet. Kaptam egy hitelkartyát amit én barom beaktiváltam, de még nem használtam és nem is fogom mert kettévágtam miután aktiváltam. Kérdésem annyi lenne hogy, így is fizetnem kell a kártyáért hogy nem használom csak aktiválva van vagy így nem? Ha lejárt a törlesztőrészlet le tudom mondani? Köszi előre is ha valaki válaszol.
2017. jan. 12. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..

Itt az 1. és 2. választ én írtam.

Kicsit más a sztori, de a lényeg benne van.

Vagy felhívhatod a Cetelemet is, csak ők valószínűleg arra próbálnak rávenni, hogy ne szüntesd meg.

A nagyon tömör lényeg:

Ha nem nullás az egyenleged, nulláznod kell. Ha bármit is beterheltek rajta, ki kell fizetned és akkor tudod megszüntetni, ha már nullás.

Utána viszont nem támaszthatnak akadályt, ugyanis ez egy határozatlan idejű szerződés, amit indoklás nélkül bármelyik fél felmondhat.

Jól is teszed ha megszünteted.

A kettévágás pedig arra jó, hogy ne fizess vele, de attól még nem szűnik meg a szerződésed. A te szempontodból hiábavaló lépés volt.

2017. jan. 12. 21:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak azért vágtam szét hogy még véletlenül se vásárolhassak vele. Tehát akkor ha lejárt a hitel maximum kártyavezetési díjat kell fizetnem mást nem es utána megszüntethető. Köszönöm a választ.
2017. jan. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!