Mi a véleményetek az Erszte super shop hitelkártyárol? Sürgös lenne a válasz ha lehet. )
Erszte Szuper sopp?
Cerintem kíívááánlóóó
"Ezt az uzsora kamatot nem hinném hisz azt mondták az a lényega hogy kamatmentes."
Kamatmentes, ha a következő számlazárásig visszafizeted a TELJES felvett összeget. Azaz: ha eleve megvan a pénzed, amit elköltesz vele (és ha bizonyos helyeken költesz, akkor pontokat kapsz, amit később elkölthetsz - de erre viszont van jobb megoldás, ami nem csak néhány helyen használható). Ez a számlazárás általában következő hónap közepe. Tehát januárban vásárolsz vele, azt február 15-ig visszafizeted, akkor kamatmentes. De azt is addig, amit január 31-én költesz, és azt is, amit január 1-én. Így jön ki a mágikus "akár 45 nap", ami lehet, hogy csak 15... Ha nem fizetnéd vissza az elvásárolgatott összeget, akkor viszont jön rá az éve kb 40% kamat, ezt hívom én uzsorának. Jelenleg a rosszabb személyi kölcsönök is 20-25% THM-mel mennek (van 15% alatti is), ennek 39.40%:
Ha nincs pénzed, akkor hitelkártyával csak mégkevesebb lesz.
Van egyébként az Ers(z)tének sima betéti kártyája is, amivel Supershop pont gyűjthető. Ugyan kevesebb pontot kapsz a vásárlásokért valamivel, mint a hitelkártyánál, de legalább megspórolod a hitelszámla díját és az idegeskedést, hogy mindent visszafizettél-e vagy benézted, és jön a brutál THM.
Szerintem jobban megéri!
szerintem nem kellett volna egyáltalán hitelkártyát igényelned, de te tudod.
azóta mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!