Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior számlacsomaggal...

OTP Junior számlacsomaggal Kanadai bankkártyámra pénzt küldeni?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül? Na meg ott váltás is.

És ha ráküldeném a pénzt, nem zavarna senki oda kint?

Már itthon leadóztam belőle, pár millió.

2017. jan. 2. 17:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
Juj en csak nezo vagyok ,mert ugyan ez a kerdesem :Ddd es kb ugyan ennyi penzzel ugyan igy OTPvel . Mintha en irtam volna ki a kerdest :D es 1 het mulva utazok . (Bocsi az offert )
2017. jan. 3. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:

#10 Ha kp-ben felveszi itthon, az biztosan többe kerül, mint a devizaátutalás, a deviza árfolyam pedig mindig kedvezőbb, mint a valuta.

Szóval ez esetben, hogy már eleve bankban van a pénze, az utalás a legolcsóbb.

Amit még érdemes lehet megnézni, az a transferwise.com

2017. jan. 3. 12:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat! Attól jöhet még :D

Azt meglehetne csinálni hogy én Kanadában egyből letudom venni készpénzben (nem tudom milyen okmány kellene hogy felvehessem.) ? Pl van a Western Union, magamnak nem hiszem hogy tudok küldeni vele, de jó lenne :D

2017. jan. 3. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Western Union? Na az lenne kb. a létező legdrágább megoldás.
2017. jan. 3. 12:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként: maximális küldési összeg Magyarországon az EXC irodákban: 7.000 USD vagy ennek megfelelő forint összeg. Ismered ezt a TransWise-t? Átnézem kicsit..
2017. jan. 3. 12:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Én még nem használtam.
2017. jan. 3. 12:37
 17/17 anonim válasza:
2019. jan. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!