Hol érdemes bankolni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy 22 éves vagyok eddig az ersténél voltam diák bankártyával de most váltani akarok, mit tudtok ajánlani? Ahol kevés a kezelésiköltség meg hasonlók2016. dec. 20. 16:33
2/4 anonim válasza:
Erstenél milyen diákszámla?
Még a 2014 előtt nyitott diákszámla vagy a 2014 eleje óta létező Egyszámla diákkedvezménnyel?
Mert nagyon nem mindegy.
Mikor nyitottad a számlát?
Az előbbi nagyon jó konstrukció, talán a legolcsóbb ami a piacon volt és akinek az van, 26 éves koráig meg is tarthatja.
Az Egyszámla viszont tényleg drága.
Így akkor tényleg jó választás az OTP Junior.
3/4 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyi jövedelem érkezik rá havonta.
Ha van fix fizetésed, akkor normális számlákat is nézhetsz.
4/4 anonim válasza:
Neked még lehet Junior számlád, ami elég sok banknál kedvezményes. Keress ilyen netes bankszámla összehasonlítókat. Nekem egyébként az OTP a legolcsóbb, de gondolom mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!