Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bankkártya ami...

Van olyan bankkártya ami kamatozik?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze. Egy év alatt kb. 6%-ot, így kamatos kamattal számolva kb. 12 év alatt két bankkártyád lesz...

Kicsit komolyabban: a bankkártya egy eszköz a bankbetétedhez, vagy a rendelkezésre bocsátott hitelkeretedhez, hiteledhez.

Értelemszerűen utóbbi esetben nem fog kamatozni, azonban a bankbetétednek lehet kamathozama. Tehát tulajdonképpen valamennyit (szinte) mindegyik bankbetétében tartott pénz kamatozik. A kamat mértéke bank és betét függő.

2010. máj. 2. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Van olyan bakkártya ami kamatozik.

Pontosabban bankszámla

AXA Bank Kamathozó bankszámla

számlanyitási díjat kell csak fizetni 2800 Ft.

De ezen lekötés nélkül kamatozik a pénz. 3-5%-ot

Tehát van olyan ami kamatozik!!

2010. máj. 2. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

A kérdezőnek és a 16.38-asnak is: NEM A BANKKÁRTYA KAMATOZIK!!! A bankkártya egy eszköz az adott bankban, bankszámlán tartott pénzed felvételére (és egyéb műveletekre). Ez a betéti bankkártya. Tehát a bankszámlán tartott pénz kamatozik, a kamat mértéke sok mindentől függ.

Ezen kívül léteznek a hitelkártyák, melyekkel tképpen hitelhez jutsz, amit vissza kell fizetned. És a kamatot nem te kapod, hanem te fizeted!

2010. máj. 2. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

kedves 3. válaszoló

Oda is irtam h pontosabban bankszámla.

Ha nem tudsz olvasni a te hibád, és a baj h sok ilyen ember van.

És a kérdésre nem válaszoltál teljesen.

Csak leosztasz mindenkit és kész.

Nem 2 napja foglalkozom pénzügyekkel mint esetleg te.

Figyelni kellene a teljes választ és FIGYELMESEN

2010. máj. 2. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Miből sejtettem, hogy az Axa-s válasz írója érdekelt az Axa számlák megnyitásában...

Sajnos azonban egy fontos dolgot nem írt oda a pénzügyi szakember, hogy a közölt tájékoztatás nem teljeskörű, részletek itt és itt...

Bár azt bemondásra is elhiszem, hogy van PSZÁF-engedélye.

Na mindegy. Ilyenek a nem képzett üzletkötők.

2010. máj. 2. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Axa-s érdekelt! Mégiscsak benne hagytad a válaszodban az utalást, hogy a bankkártya kamatozik, nem törölted ki, csak helyesbítettél (ez bizony a bizonytalanságodra utalt!). Ezért egyértelműsítettem a dolgot a válaszomban, nem azért, mert valami elkerülte volna a figyelmemet olvasás közben. További sok sikert kíván neked a (nem 2 napja gyakorolt) pénzügyi szakmában: egy pénzügy szakon végzett közgazdász.
2010. máj. 3. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha Érdekelt lenne benne kedves tapasztalt közgazdász akkor 6800as számlát nyittatna vele, mert csak azon van jutalék :D
2010. máj. 3. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az axás számla tényleg kamatozik egész rendesen. Múltkor a főnököm mondta, hogy azért is kell a előleg, hogy addig is kamatozon a cégnek. Múlt héten beséltem egy tanácsadóval, aztán megnétem a honlapjukat, valóban elég magas a kamat. Csak épp azt a számlát szerintem a hétköznapi életben nem lehet használni, pl. nincs automatájuk.
2010. máj. 4. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyira arik akik a szavakon lovagolnak, mikor tudjuk mire gondoltak:)Kedves utolsó axa automata nincs de ez nem jelent semmit szerződésben áll a többivel bármelyikből vehetsz ki pénzt 200 vagy 260 ft ért összegtől függetlenül, és természetesen fizethetsz is vele..én is axát mondanám

egy nem régóta pénzügyekkel dolgozó:)

2010. máj. 9. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!