Van olyan bankkártya ami kamatozik?
Persze. Egy év alatt kb. 6%-ot, így kamatos kamattal számolva kb. 12 év alatt két bankkártyád lesz...
Kicsit komolyabban: a bankkártya egy eszköz a bankbetétedhez, vagy a rendelkezésre bocsátott hitelkeretedhez, hiteledhez.
Értelemszerűen utóbbi esetben nem fog kamatozni, azonban a bankbetétednek lehet kamathozama. Tehát tulajdonképpen valamennyit (szinte) mindegyik bankbetétében tartott pénz kamatozik. A kamat mértéke bank és betét függő.
Van olyan bakkártya ami kamatozik.
Pontosabban bankszámla
AXA Bank Kamathozó bankszámla
számlanyitási díjat kell csak fizetni 2800 Ft.
De ezen lekötés nélkül kamatozik a pénz. 3-5%-ot
Tehát van olyan ami kamatozik!!
A kérdezőnek és a 16.38-asnak is: NEM A BANKKÁRTYA KAMATOZIK!!! A bankkártya egy eszköz az adott bankban, bankszámlán tartott pénzed felvételére (és egyéb műveletekre). Ez a betéti bankkártya. Tehát a bankszámlán tartott pénz kamatozik, a kamat mértéke sok mindentől függ.
Ezen kívül léteznek a hitelkártyák, melyekkel tképpen hitelhez jutsz, amit vissza kell fizetned. És a kamatot nem te kapod, hanem te fizeted!
kedves 3. válaszoló
Oda is irtam h pontosabban bankszámla.
Ha nem tudsz olvasni a te hibád, és a baj h sok ilyen ember van.
És a kérdésre nem válaszoltál teljesen.
Csak leosztasz mindenkit és kész.
Nem 2 napja foglalkozom pénzügyekkel mint esetleg te.
Figyelni kellene a teljes választ és FIGYELMESEN
Miből sejtettem, hogy az Axa-s válasz írója érdekelt az Axa számlák megnyitásában...
Sajnos azonban egy fontos dolgot nem írt oda a pénzügyi szakember, hogy a közölt tájékoztatás nem teljeskörű, részletek itt és itt...
Bár azt bemondásra is elhiszem, hogy van PSZÁF-engedélye.
Na mindegy. Ilyenek a nem képzett üzletkötők.
Annyira arik akik a szavakon lovagolnak, mikor tudjuk mire gondoltak:)Kedves utolsó axa automata nincs de ez nem jelent semmit szerződésben áll a többivel bármelyikből vehetsz ki pénzt 200 vagy 260 ft ért összegtől függetlenül, és természetesen fizethetsz is vele..én is axát mondanám
egy nem régóta pénzügyekkel dolgozó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!