Egy maganembertöl vettem fel hitelt. Se kezes se fedezet nem kelett. Csak munkaltatoi. Bankba dolgozik. Nem lehet baj?
az en hitelem.en fizetem..debil
.
Akkor egyáltalán minek tetted fel a kérdést, ha nem is érdekel mások véleménye ?
Idióta...
Ezen mi nem érthető? A kérdező megkent egy banki alkalmazottat 200e forinttal, hogy hamisítsa meg a hitelkérelmét és megkapja a hitelt. A banki alkalmazott meg elintézte.
A kérdésre válaszolva:
De, ha megbukik vele a bankos akkor te is buksz vele és ez bűncselekmény.
Én sem értem a helyzetet.
Szóval: a bank nem ad hitelt, amit egy ilyen írni alig tudó analfabéta esetében nem csodálok. De találtál egy banki alkalmazottat, aki felveszi helyetted (nyilván kedvezményesen) és Te neki fogsz törleszteni.
Viszont ő az extra kamatokon felül kért ezért egyszeri 200e "kezelési költséget".
Ez gyakorlatilag uzsorakamat, amit csináltatok, azt nem lehet szerződésbe foglalni, mert eleve törvénytelen. Magyarán ha nem fizetsz neki, legfeljebb a baseball ütőjéhez fordulhat, legális behajtóhoz aligha. Szóval baj lehet belőle, de nem neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!